Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je dat jouw website een make-over krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In goed overleg nemen wij jouw wensen als uitgangspunt voor het maken van de website. Ons doel is het creëren van een website waar jij uiteindelijk mee kan pronken!

Websites

De websites die Infinity Marketing bouwt, worden gemaakt in Wordpress. Voor degene die niet weten wat Wordpress is, dit is een Content Management Systeem waarmee je websites kunt maken én onderhouden. Een website bij Infinity Marketing maken wij vanaf € 850,00 exclusief btw. De prijs is afhankelijk van of jij zelf de website met teksten gaat invullen of dat wij in samenspraak met jou de teksten opstellen en vervolgens op de website publiceren.

Wil je eerst meer websites zien die wij hebben gemaakt? Ga dan naar ons portfolio.

 

Make-over

Heb je net een website laten maken maar ben je niet tevreden, of heb je al jaren geen aandacht meer besteed aan je website en weet je niet waar je moet beginnen? No problemo, één van de specialiteiten van Infinity Marketing is het vernieuwen van een website. Hierbij zorgen we ervoor dat de website er weer uitziet als een website van deze tijd en kijken wij naar de teksten, afbeeldingen, enzovoort! Het maakt hierbij niet zo veel uit in wat voor systeem jouw website is gemaakt.

Resultaten van een aantal make-overs zien? Ga dan naar ons portfolio.

 

Hosting

Misschien heb je het al wel gehoord, dat je met alleen de kosten voor het opzetten van een website nog niet klaar bent. De website moet namelijk ook nog ergens ‘gestald’ worden en hiervoor worden hostingkosten berekend. Infinity Marketing heeft een pakket bij een hostingpartij waardoor wij je een aantrekkelijk aanbod kunnen doen. De kosten voor de hosting zullen voor drie jaar rond de € 300,00 exclusief btw liggen. Daarnaast komen de kosten voor een domeinnaam. Dit is voor drie jaar rond de € 30,00 exclusief btw, als je één domeinnaam wilt. Na drie jaar zullen dus de kosten voor de domeinnaam en hosting opnieuw worden berekend. Op het moment dat wij een geheel nieuwe website voor je registreren en bouwen kun je vanaf 
€ 1180,00 exclusief btw klaar zijn!

Let op: Host jij je website al ergens anders maar vind je hun te duur? Dan kunnen wij dit voor je omzetten naar onze hosting partij!

Wat als de website klaar is?

Infinity Marketing vindt het heel belangrijk dat de website goed wordt onderhouden. Zorgen dat je eens in de zoveel tijd de inhoud van je website verandert en zo aan de zoekmachines laat zien dat jij nog bezig bent met de website is een MUST. Daarnaast is het ook voor jouw klanten belangrijk dat zij de nieuwste informatie vinden. Oude prijslijsten of acties zijn natuurlijk not done!

Wanneer je geen tijd hebt om hier zelf naar te kijken dan kunnen wij dit professioneel voor je onderhouden. Zo kunnen we er in eerste instantie voor zorgen dat je website de updates krijgt die het nodig heeft aan de achterkant, maar ook aan de voorkant.

Vanaf 2020 kunnen wij je een onderhoudspakket aanbieden tegen een aantrekkelijk uurtarief. Klik hier voor meer informatie over het IM onderhoudspakket.

Wist je dat we nog veel meer kunnen betekenen dan alleen het onderhouden van je website? Bekijk hier onze online marketing en offline marketing activiteiten.

 

Webshop

Heb je besloten dat je jouw producten online wilt verkopen? Tegenwoordig gebeurt vrijwel alles online en is het hebben van een webshop van groot belang. Een goede webshop neerzetten is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zit veel werk in het uploaden en goed neerzetten van alle producten. Afhankelijk van de grootte van het productassortiment kunnen wij een webshop maken vanaf € 950,00 exclusief btw.

Bekijk hier de eerder gemaakte webshops door Infinity Marketing