Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je dat jouw website een make-over krijgt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In goed overleg nemen wij jouw wensen als uitgangspunt voor het maken van de website. Ons doel is het creëren van een website waar jij uiteindelijk mee kan lopen pronken!

Websites

De websites die Infinity Marketing maakt, worden gemaakt in WordPress. Voor degene die niet weten wat WordPress is, dit is een Content Management Systeem waarmee je heel gemakkelijk websites kunt maken én onderhouden. Het voordeel van WordPress is dat jij uiteindelijk zelf ook gemakkelijk dingen zou kunnen aanpassen als jij dat wilt.  Een website bij Infinity Marketing maken wij vanaf € 799,00 exclusief btw. Dit ligt er geheel aan of jij zelf de website met teksten invult of dat je bijvoorbeeld wilt dat wij de teksten voor je bedenken en invullen.

Wil je eerst meer websites zien die wij hebben gemaakt? Ga dan naar ons portfolio.

Make-over

Heb je net een hele mooie website laten maken maar ben je nog steeds niet tevreden? Of heb je al jaren geen aandacht meer besteed aan je website en weet je niet waar je moet beginnen. No problemo, één van de specialiteiten van Infinity Marketing is het vernieuwen van een website. Hierbij zorgen we ervoor dat de website er weer uitziet als een website van deze tijd en kijken wij naar de teksten, afbeeldingen, SEO-vriendelijkheid, enzovoort! Het maakt hierbij niet zo heel veel uit in wat voor systeem jouw website is gemaakt.

Resultaten van een aantal make-overs zien? Ga dan naar ons portfolio.

Goed vindbaar

Het belangrijkste voor bedrijven is dat ze makkelijk online vindbaar zijn voor huidige maar ook nieuwe klanten. Dit is één van de dingen waar wij ons bij Infinity Marketing in hebben gespecialiseerd. In website termen noemen we dit Search Engine Optimalization (SEO). Of in het Nederlands: ‘zoekmachine optimalisatie’. Dit is, in het kort, een verzameling van technieken die gericht zijn om de website te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hoe meer tijd wij hier in kunnen besteden hoe beter je gevonden kan worden in zoekmachines. Toch blijven wij altijd zeggen tegen onze klanten dat uiteindelijk de zoekmachine bepaald wat er met de website gebeurd. Op de eerste plek komen kunnen we niet garanderen maar dit is zeker wel het doel dat wij stellen!

“Sinds ik samenwerk met Infinity Marketing zie ik een aanzienlijke stijging in nieuwe klanten die via Google bij ons terecht zijn gekomen. De meiden blijven ervoor zorgen dat ik op de juiste zoektermen word gevonden.” – Palais des Cosmétiques

Hosting

Misschien heb je het al wel gehoord, dat je met alleen website kosten nog niet klaar bent. De website moet namelijk ook nog ergens ‘gestald’ worden en hiervoor betaal je hosting kosten. Infinity Marketing heeft een pakket bij een hostingpartij waardoor wij jullie scherpe prijzen kunnen bieden. De hostingkosten zullen voor 3 jaar rond de € 299,00 exclusief btw liggen (dit kan iets verschillen). Daarnaast komen de kosten van een domeinnaam er ook nog bij. Dit is voor 3 jaar rond de € 19,99 exclusief btw, als je één domeinnaam wilt. De conclusie is dat wanneer je een geheel nieuwe website wilt je vanaf € 899,00 klaar kunt zijn!

Host jij je website al ergens anders maar vind je hun te duur? Dan kunnen wij dit voor je omzetten naar onze hosting partij!

Wat als de website klaar is?

Infinity Marketing hamert hier al op bij haar eigen klanten, het onderhouden van een website is zo ontzettend belangrijk. Zorgen dat je eens in de zoveel content verandert en aan de zoekmachines laat zien dat jij nog bezig bent met de website is een MUST. Daarnaast is het ook gewoon voor jouw klanten beter als zij de nieuwste informatie vinden. Oude prijslijsten of acties zijn natuurlijk not done!

Wanneer je geen zin hebt om hier zelf naar te kijken dan kunnen wij dit met liefde voor je doen. Zo kunnen we er in eerste instantie voor zorgen dat je website de updates krijgt die het nodig heeft aan de achterkant, maar ook aan de voorkant.

Wist je dat we nog veel meer kunnen betekenen dan alleen het onderhouden van je website? Bekijk hier onze online marketing en offline marketing activiteiten.

Webshop

Heb je besloten dat je jouw producten online wilt verkopen? In een wereld als vandaag waarin alles online is kan het ook bijna niet anders. Een goede webshop neerzetten is makkelijker gezegd dan gedaan. Het maken van de webshop is zo gedaan, de tijd gaat vaak zitten in het uploaden en goed neerzetten van de producten. De prijzen van een webshop kunnen daardoor redelijk verschillen aangezien we kijken naar de grootte van het productassortiment. Wij maken een webshop vanaf € 899,00 exclusief btw.

Bekijk hier de eerder gemaakte webshops door Infinity Marketing