fbpx

Professionele website

Professionele website
vanaf € 795,-!

Ben jij op zoek naar een team die binnen een korte termijn een website of webshop voor jouw bedrijf kan maken? Zoek dan niet verder! Infinity Marketing helpt jou met het ontwerpen van een professioneel online visitekaartje.

Voorafgaand vragen wij jou altijd om ons offerteformulier in te vullen, hierin vragen we wat jij graag voor website zou willen en sturen we jou binnen max. 2 dagen een offerte. Bij goedkeuring van de offerte kunnen wij dan meteen beginnen! Voordelen van een website van Infinity Marketing:

Infinity Website

Onderstaand vind je alle punten die behoren bij een ‘Infinity Website’ wanneer jij precies het onderstaande wilt dan betaal jij ook daadwerkelijk € 795,00 excl. btw. Wil je meer pagina’s, feedbackrondes, of toch nog iets anders. Dan sturen wij jou de prijs in de offerte! Wij vragen iedereen altijd het offerteformulier in te vullen! 

€ 795,00 excl. btw

Eenmalige betaling. Kosten die hierbij komen zijn de hosting en de domeinnaam die wij voor jou regelen. Dit bedrag is € 175,00 excl. btw per jaar.

Aanvullingen

Website Onderhoud

Een website behoort elke maand te worden onderhouden. Updates moeten worden uitgevoerd zodat jouw website naar behoren blijft werken. 

Indien gewenst voeren wij maandelijks het onderhoud van de website voor je uit: 

€ 9,50 excl. btw/ maand

Of € 95,00 per jaar.

Webshop

Wil jij jouw eigen producten of diensten verkopen via jouw eigen website? Dan integreren wij ook een shop op jouw website. 

€ 449,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

TIP! Combineer de webshop met jouw huidige WordPress site of kies voor een Infinity Website. Aangezien een webshop vooral productpagina’s heeft, zijn 5 overige pagina’s ruim voldoende!

Engelse Vertaling

Wil jij jouw website vertaald hebben naar het Engels? Dit kunnen wij voor jou vertalen en nemen wij met alle liefde mee! Ook als de website niet bij ons gemaakt is kunnen wij jouw website vertalen!

vanaf € 349,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

Make- over

Heb jij al een website, maar vind je dat deze wel een likje verf kan gebruiken? 

vanaf € 549,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

Waarom Infinity Marketing?

Ons doel is een website creëren voor jouw bedrijf waar jij trots op bent.
Wij maken websites voor iedere branche, niets is te gek!

Alles in één

Linkerhand

Kwaliteit

‘The only way to do great work is to love what you do’

Deze dames houden van hun werk. Ze luisteren goed naar je, voelen je aan en denken met je mee. Creëren jouw sfeer zodat jij goed met je bedrijf tot zijn recht komt. Vanaf het eerste moment is er waardering en een ongekende positiviteit.

Dat maakt dat het werken met Infinity Marketing iedere keer weer een ‘klein feestje’ is en ik niet af kan wachten om het resultaat van hen te ontvangen. Wat begon met het maandelijks afnemen van de social media feed is uitgegroeid naar het refreshen van mijn logo en een nieuwe website. Ik kan iedereen deze dames aanraden. Ben dankbaar dat ze op mijn ondernemers-pad zijn gekomen!

Superblij met jullie en op naar nog veel meer mooie creaties.

IM

Marian

Mio Mondo
5/5

Super blij met Natascha en Chantal. Ze hebben voor mij mijn website gemaakt en verzorgen nu iedere maand voor mij mijn nieuwsbrieven, social media en acties. Ze nemen mij een hoop werk uit handen. En ik hoef het maar te vragen of het is al geregeld! Ze denken zelf ook mee wat ook erg fijn is! Al met al een echte aanrader! Ik ben er erg blij mee!!

logo-donker-goud-transparant-e1577742950653

Linzy de Bruijn

Skin Innovations
5/5

Natascha en Chantal hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed geholpen! We hadden een strakke planning voor het lanceren van onze website maar die hebben we door hun creativiteit en prettige communicatie weten te behalen.

flipd.official-249751011_250666277116045_4887952892914655155_n

Xander

Flipd
5/5

Website voorbeelden

Een mooi voorbeeld van een ‘Infinity Website’ van € 695,00 excl. btw, die wij hebben gemaakt is Fotolerant. Dit bedrijf verkoopt o.a. kaarten, kalenders en doet aan pasfoto fotografie. De eigenaar wilde binnen één maand tijd zijn website online. Omdat hij niet veel pagina’s en functionaliteiten wilde kwamen we gezamenlijk op het Start Fresh pakket terecht!

Een wat uitgebreidere website maakten wij voor De Integrator. Voor de Integrator maakte wij een professional website. Met twee feedbackrondes en één maand tijd stond de website er. 

Head Candy

Een nog uitgebreidere website was de website voor Head Candy. Deze website had veel pagina’s nodig en maakt daarbij ook gebruik van verschillende functionaliteiten, plus heeft een webshop! Zo hebben wij voor Head Candy een site gemaakt waarbij we o.a. social media en een afsprakenmodule hebben gekoppeld aan de website.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Wij vragen jou zodra de offerte is goedgekeurd om een formulier voor ons in te vullen waarin wij o.a. vragen naar jouw logo, eventuele foto’s, teksten en meer… Zo kun je dit gemakkelijk allemaal in één formulier uploaden en naar ons sturen.

Wij werken in het CMS systeem WordPress. Dit systeem is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk ook voor wanneer je zelf straks iets wilt aanpassen!

Wat voor website wil je maken? Eentje die maar 5 pagina’s bevat of eentje met ook een shop gedeelte? Onze vanaf prijzen kun je hier vinden. Heb je na het zien van ons standaard website toch nog meer wensen, vul dan ons offerte formulier in!

Voordat we de echte uiteindelijke prijs kunnen bepalen, willen wij meer van jou weten. Wat wil je precies op je website? Hoeveel pagina’s denk je te gaan willen? Wil je gave extra’s zoals bewegende beelden, animaties, etc. op je website? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan! Daarom vragen wij jou altijd van tevoren om het offerte formulier in te vullen. Zodra wij deze binnen hebben sturen wij jou de uiteindelijke offerte en bij akkoord gaan wij direct aan de slag!