fbpx

Professionele website

Professionele website
vanaf € 595,-!

Ben jij op zoek naar een team die binnen een korte termijn een website of webshop voor jouw bedrijf kan maken? Zoek dan niet verder! Infinity Marketing helpt jou met het ontwerpen van een professioneel online visitekaartje.

Voordelen van een website van Infinity Marketing:

Start Fresh

Een ‘Start Fresh’ pakket is perfect voor startende ondernemers of bedrijven die niet al te veel informatie kwijt hoeven op hun website, maar toch online zichtbaar willen zijn.

€ 595,00 excl. btw

Eenmalige betaling. Kosten die hierbij komen zijn de hosting en de domeinnaam die wij voor jou regelen. Dit bedrag is € 150,00 excl. btw per jaar.

Professional

Een professionele website heeft meer pagina’s waar jij jouw diensten op kunt uitleggen. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om een ‘nieuws’ pagina toe te voegen waar je zelf berichten kunt plaatsen.

MEEST GEKOZEN OPTIE

€ 795,00 excl. btw

Eenmalige betaling. Kosten die hierbij komen zijn de hosting en de domeinnaam die wij voor jou regelen. Dit bedrag is € 150,00 excl. btw per jaar.

Infinity Online

Een website met oneindig veel mogelijkheden en functionaliteiten, denk aan socialmediafeed, afsprakenmodule en meer. Vertel ons wat je graag ziet en wij realiseren dit voor jou!

€ 1095,00 excl. btw

Eenmalige betaling. Kosten die hierbij komen zijn de hosting en de domeinnaam die wij voor jou regelen. Dit bedrag is € 150,00 excl. btw per jaar.

Aanvullingen

Website Onderhoud

Een website behoort elke maand te worden onderhouden. Updates moeten worden uitgevoerd zodat jouw website naar behoren blijft werken. 

Indien gewenst voeren wij maandelijks het onderhoud van de website voor je uit: 

€ 7,50 excl. btw/ maand

Of € 75,00 per jaar.

Webshop

Wil jij jouw eigen producten of diensten verkopen via jouw eigen website? Dan integreren wij ook een shop op jouw website. 

€ 349,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

TIP! Combineer de webshop met jouw huidige WordPress site of kies voor het Start Fresh pakket. Aangezien een webshop vooral productpagina’s heeft, zijn 5 overige pagina’s ruim voldoende!

Engelse Vertaling

Wil jij jouw website vertaald hebben naar het Engels? Dit kunnen wij voor jou vertalen en nemen wij met alle liefde mee! Ook als de website niet bij ons gemaakt is kunnen wij jouw website vertalen!

vanaf € 249,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

Make- over

Heb jij al een website, maar vind je dat deze wel een likje verf kan gebruiken? 

vanaf € 449,00 excl. btw

Eenmalige betaling. 

Website aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is een website creëren voor jouw bedrijf waar jij trots op bent.
  Wij maken websites voor iedere branche, niets is te gek!

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  IM

  ‘The only way to do great work is to love what you do’

  Deze dames houden van hun werk. Ze luisteren goed naar je, voelen je aan en denken met je mee. Creëren jouw sfeer zodat jij goed met je bedrijf tot zijn recht komt. Vanaf het eerste moment is er waardering en een ongekende positiviteit.

  Dat maakt dat het werken met Infinity Marketing iedere keer weer een ‘klein feestje’ is en ik niet af kan wachten om het resultaat van hen te ontvangen. Wat begon met het maandelijks afnemen van de social media feed is uitgegroeid naar het refreshen van mijn logo en een nieuwe website. Ik kan iedereen deze dames aanraden. Ben dankbaar dat ze op mijn ondernemers-pad zijn gekomen!

  Superblij met jullie en op naar nog veel meer mooie creaties.

  Marian

  Mio Mondo
  5/5
  logo-donker-goud-transparant-e1577742950653

  Super blij met Natascha en Chantal. Ze hebben voor mij mijn website gemaakt en verzorgen nu iedere maand voor mij mijn nieuwsbrieven, social media en acties. Ze nemen mij een hoop werk uit handen. En ik hoef het maar te vragen of het is al geregeld! Ze denken zelf ook mee wat ook erg fijn is! Al met al een echte aanrader! Ik ben er erg blij mee!!

  Linzy de Bruijn

  Skin Innovations
  5/5
  flipd.official-249751011_250666277116045_4887952892914655155_n

  Natascha en Chantal hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed geholpen! We hadden een strakke planning voor het lanceren van onze website maar die hebben we door hun creativiteit en prettige communicatie weten te behalen.

  Xander

  Flipd
  5/5

  Website voorbeelden

  Een mooi voorbeeld van het Start Fresh website die wij hebben gemaakt is Fotolerant. Dit bedrijf verkoopt o.a. kaarten, kalenders en doet aan pasfoto fotografie. De eigenaar wilde binnen één maand tijd zijn website online. Omdat hij niet veel pagina’s en functionaliteiten wilde kwamen we gezamenlijk op het Start Fresh pakket terecht!

  Het pakket wat bij ons het meest over de toonbank gaat is het professional pakket. Dit geeft je net iets meer dan het Start Fresh pakket. Voor de Integrator maakte wij een professional website. Met twee feedbackrondes en één maand tijd stond de website er. 

  Infinity Online

  Ons meest uitgebreide website pakket is de Infinity Online. Dit pakket is perfect voor bedrijven die veel pagina’s op hun website willen en daarbij ook gebruik willen maken van verschillende functionaliteiten. Zo hebben wij voor Head Candy een Infinity Online site gemaakt waarbij we o.a. social media en een afsprakenmodule hebben gekoppeld aan de website.

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:
  • Bedrijfslogo
      • Heb je nog geen logo, laat ons dan jouw logo ontwerpen.
  • Huisstijl
      • Heb je nog geen huisstijl, laat jouw huisstijl dan door ons ontwerpen.
  • Eventuele foto’s
      • Indien jij mooie professionele foto’s hebt laten maken kunnen wij deze gebruiken voor jouw website. Indien jij geen foto’s hebt gebruiken wij rechtenvrij materiaal
      • Wil jij foto’s laten maken voor jouw website, laat ons dit voor je regelen! 
  • Teksten
      • Op iedere pagina hebben wij teksten nodig, want wie kent jouw bedrijf beter dan jij zelf. Dus bedenk welke pagina’s je zou willen en wat je hier dan op wilt plaatsen. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag dit dan aan ons wij helpen je graag!

  Wij werken in het CMS systeem WordPress. Dit systeem is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk ook voor wanneer je zelf straks iets wilt aanpassen!

  Wat voor website wil je maken? Eentje die maar 5 pagina’s bevat of eentje met ook een shop gedeelte? Onze prijzen kun je hier vinden. Heb je na het zien van onze pakketten toch nog meer wensen, vertel het ons en wij stellen een gepersonaliseerd pakket voor je op!