5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

 

Top meiden!

5,0 rating
augustus 20, 2019

Ontzettend goed in hun werk! Erg blij met mijn website:)

Maxime Felicia

Haarhuyskappers groeit!

5,0 rating
juni 25, 2018

Ik dacht altijd : hier is ons bedrijfje veel te klein voor ?! Maar nu is het toch zo dat als je iets water geeft ook je bedrijf groeit , erg leuk ! Het is fijn dat de input die je geeft, gelijk wordt opgepakt door Infinity en ze geven ook goede tips en hebben hele goeie ideeën om je bedrijf op internet te laten stralen, ik zou zeggen mocht je nog twijfelen : ga met deze meiden in zee en laat je bedrijf bloeien!

Hiska Arends

Fijn hoe jullie meedenken

5,0 rating
april 11, 2018

Ik ben super blij met jullie ! Kan altijd een appje sturen of bellen en het word meteen geregeld en op social media geplaatst.
Ook fijn hoe jullie meedenken.
Liefs, Kim

Kim - Institut Silencio

Ik ben er erg blij mee!

5,0 rating
april 11, 2018

Super blij met Natascha en Chantal. ze hebben voor mij mijn website gemaakt en verzorgen nu iedere maand voor mij mijn nieuwsbrieven, social media en acties. Ze nemen mij een hoop werk uit handen. En ik hoef het maar te vragen of het is al geregeld! Ze denken zelf ook mee wat ook erg fijn is! Al met al een echte aanrader! Ik ben er erg blij mee!!

Linzy - Skin Innovations

Bedankt dames!

5,0 rating
maart 15, 2018

Sinds ik samenwerk met Infinity Marketing zie ik een aanzienlijke stijging in nieuwe klanten die via Google bij ons terecht zijn gekomen. De meiden blijven ervoor zorgen dat ik op de juiste zoektermen wordt gevonden

Palais des Cosmétiques