Over ons

Laat ons je helpen tot in de oneindigheid!

Allereerst willen we je welkom heten op onze website. Wij vinden het vooral leuk dat je op de ‘over ons’ knop hebt gedrukt om ons beter te leren kennen. Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen, maar nu eerst een beetje over ons….

Er was eens…

Het begon allemaal lang lang geleden in het oh zo mooie Amstelveen. Hier werden (wel drie jaar na elkaar) twee zusjes geboren: Natascha & Chantal.

En toen gebeurde het…

Natascha is het brein achter de organisatie, door haar grote mond maar kleine hartje kreeg ze binnen no time een aantal vaste klanten en opdrachten. Toen Natascha zag dat het werk teveel werd ging ze op zoek naar een collega. Ver hoefde ze niet te zoeken, Chantal sprong haar graag te hulp. Chantal is eigenlijk het tegenovergestelde van Natascha, de stille kracht! Als er iets is wat geduld vereist dan is de klus voor Chantal.

Eind goed al goed?

Samen sta je als zusjes natuurlijk al sterk maar als collega’s sta je nog sterker! Nu ook met Manon als aanvulling in ons team zijn wij niet meer te stoppen!

Natascha

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Een prettig gestoord lief gezellig persoon die voor iedereen klaar staat!

Waar droomde jij als klein kind van? In mijn vriendenboekje stond vaak moeder worden of hotel eigenaar.. Haha het is toch iets anders geworden.

Waar kan ik jou voor wakker maken? Niet voor heel veel, ben niet heel gezellig in de ochtend. Maar als je me vertelt dat we op reis gaan dan ben ik DOWN!

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? Ja dat is een makkelijke vraag. Bedrijf gestart in 2016 en in 2016 ook een wereldreis gemaakt. Probeer het steeds te overtreffen maar dat is tot nu toe nog niet gelukt..

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Work hard, play harder” (zeg ik regelmatig)!

Chantal

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Als ik je wat beter ken zal ik wat minder stil zijn!

Waar droomde jij als klein kind van? Ik weet het eigenlijk niet meer zo goed… Het zal vast iets clichés zijn zoals ‘rijk worden’ of ‘gezond blijven’. Maar toen was ik wel erg jong!

Waar kan ik jou voor wakker maken? Een glaasje vers geperste jus d’orange of chocoladeaardbeien!! En daarnaast kun je me ook altijd wakker maken om op reis te gaan, of om te gaan snowboarden.

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? De reis die ik eind 2016 heb gemaakt is wel een moment wat bij mij blijft!

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Success only happens when you don’t fear failure.”