fbpx

Over ons

Laat ons je helpen tot in de oneindigheid!

Allereerst willen we je welkom heten op onze website. Wij vinden het vooral leuk dat je op de ‘over ons’ knop hebt gedrukt om ons beter te leren kennen. Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen, maar nu eerst een beetje over ons….

Er was eens…

Het begon allemaal lang lang geleden in het oh zo mooie Amstelveen. Hier werden (wel drie jaar na elkaar) twee zusjes geboren: Natascha & Chantal.

En toen gebeurde het…

Natascha is het brein achter de organisatie, door haar grote mond maar kleine hartje kreeg ze binnen no time een aantal vaste klanten en opdrachten. Toen Natascha zag dat het werk teveel werd, ging ze op zoek naar een collega. Ver hoefde ze niet te zoeken, Chantal sprong haar graag te hulp. Chantal is eigenlijk het tegenovergestelde van Natascha, de stille kracht! Als er iets is wat geduld vereist dan is de klus voor Chantal.

Eind goed al goed?

Samen sta je als zusjes natuurlijk al sterk maar als collega’s sta je nog sterker! Nu ook met een te gek team met ieder hun eigen expertise zijn wij niet meer te stoppen!

Natascha

#eigenaar

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Een prettig gestoord lief gezellig persoon die voor iedereen klaar staat!

Waar droomde jij als klein kind van? In mijn vriendenboekje stond vaak moeder worden of hotel eigenaar.. Haha het is toch iets anders geworden.

Waar kan ik jou voor wakker maken? Niet voor heel veel, ben niet heel gezellig in de ochtend. Maar als je me vertelt dat we op reis gaan dan ben ik DOWN!

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? Ja dat is een makkelijke vraag. Bedrijf gestart in 2016 en in 2016 ook een wereldreis gemaakt. Probeer het steeds te overtreffen maar dat is tot nu toe nog niet gelukt..

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Work hard, play harder” (zeg ik regelmatig)!

Expertise: Maandelijkse Online Marketing en het ontwerpen van een geheel nieuwe huisstijl!

Chantal

#eigenaar

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Als ik je wat beter ken zal ik wat minder stil zijn!

Waar droomde jij als klein kind van? Ik weet het eigenlijk niet meer zo goed… Het zal vast iets clichés zijn zoals ‘rijk worden’ of ‘gezond blijven’. Maar toen was ik wel erg jong!

Waar kan ik jou voor wakker maken? Een glaasje vers geperste jus d’orange of chocoladeaardbeien!! En daarnaast kun je me ook altijd wakker maken om op reis te gaan, of om te gaan snowboarden.

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? De reis die ik eind 2016 heb gemaakt is wel een moment wat bij mij blijft!

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Success only happens when you don’t fear failure.”

Expertise: Maandelijkse Online Marketing en Professionele websites maken.

Meet the rest of the Infinity team!

Caitlin

#logomaker

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Een creatieveling die graag met haar handen mooie dingen maakt.

Waar droomde jij als klein kind van?Dat kan ik mij niet meer herinneren, maar ik weet wel dat ik als kind altijd een potlood en papier nodig had om te tekenen. Nu teken ik voornamelijk digitaal, maar ik ben niet veel veranderd!

Waar kan ik jou voor wakker maken? Ik ben niet bepaald een ochtendmens, maar voor een reis naar Japan of Nieuw-Zeeland ben ik zo wakker! Of een lekker kopje thee met melk mag ook.

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? Mijn reis van 3 weken naar Japan was toch wel een hoogtepunt. Het had al mijn verwachtingen overtreft en ik kan niet wachten om nog een keer terug te gaan.

Wat is één van je meest favoriete quotes? “The worst enemy to creativity is self-doubt.”

Expertise: Te gekke logo’s maken! Meer informatie over het maken van een nieuw of het aanpassen van een bestaand logo vind je hier!

Kelly

#adverteren

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Bescheiden, creatief, geduldig, nauwkeurig en ik hou van lachen!

Waar droomde jij als klein kind van? Dansen is mijn grote passie geweest, als kleintje wilde ik graag danseres worden.

Waar kan ik jou voor wakker maken? Op dit moment helemaal niks! Mijn zoontje van 8 maanden doet dit al vaak genoeg… 😉

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? In 2021 ben ik mama geworden, echt ontzettend bijzonder. Daarvoor hebben mijn vriend en ik van oktober 2018 t/m april 2019 de wereld over gereisd. Het allertofste was een 3-weken lange trek door de Nepalese Himalaya, waar hij mij ten huwelijk heeft gevraagd. Ook zeer zeker een hoogtepunt!

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Je bent pas echt rijk als je iets bezit wat je met geld niet kunt kopen.”

Expertise: Adverteren op Facebook & Instagram

Lonneke

#fotograaf

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? Creatief, ambiteus en iemand die enorm kan genieten van de kleine dingen in het leven.

Waar droomde jij als klein kind van?Ik wilde heel graag dierenarts worden. Inmiddels heb ik wel 2 katten waar ik dol op ben, maar ik ben toch maar voor iets heel anders gekozen, haha. 

Waar kan ik jou voor wakker maken? Ik ben sowieso echt een ochtendmens. Dus wakker worden is voor mij over het algemeen geen probleem. Maar als je me midden in de nacht wakker wil maken, moet het wel echt een goede reden hebben haha. 

Wat is het leukste wat je afgelopen tijd hebt gedaan? Voor mijn werk doe ik ontzettend veel leuke dingen en kom ik op heel veel mooie plekken. Ik geniet ook enorm van de kleine dingen. Een goed glas wijn, een gezellig etentje, een wandeling met zonsopgang. Ik houd ervan!

Wat is één van je meest favoriete quotes? “Your life is as good as your mindset.”

Expertise: Het maken van een professionele beeldbank voor jouw onderneming. Meer informatie en prijzen vind je hier!