Iets wat niet meer weg te denken is bij de ondernemer van nu is: online marketing. Online marketing zijn de bedrijfsactiviteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van klantrelaties via het internet. Bij Infinity Marketing doen wij verschillende online marketing werkzaamheden.

Social media

We beginnen expres als eerste met Social Media, want wij zien bij onze huidige klanten dat dit één van de grootste struikelblokken is. Sta je iedere dag hard te werken in de zaak en heb je geen zin om ‘s avonds nog ‘even snel’ je Social Media bij te werken. Dat begrijpen wij en daarom laten onze klanten hun gehele Social Media aan ons over. Hierbij kun je denken aan:

  • Bedenken van social media berichten;
  • Ontwerpen van de social media berichten;
  • Inplannen van de social media berichten;

Geen enkel social media kanaal is ons vreemd. Wij werken het meest met Facebook en Instagram omdat dit gewoonweg de belangrijkste kanalen van nu zijn. Bekijk hier een aantal Facebook pagina’s waarvoor wij de Social Media berichten maken, bedenken en plaatsen:En bekijk hier een aantal Instagram pagina’s die wij bijhouden:

Bekijk meer gave afbeeldingen die wij voor online gebruik hebben gemaakt in ons portfolio!

 

Adverteren op Social Media

Naast het zorgen voor genoeg posts kunnen wij ook advertenties voor jou in elkaar zetten zodat je meer likes en/of volgers krijgt. Of wil je liever meer clicks naar de website?

Nieuwsbrief

Het is onwijs belangrijk dat je jouw klanten vertelt wat er gaande is bij jouw bedrijf. Heb je nieuwe acties? Heb je leuke nieuwtjes om te vertellen? Vertel dit dan in jouw nieuwsbrief. We kunnen de gehele nieuwsbrief iedere maand voor jou bedenken. Of jij kunt ons iedere maand onderwerpen sturen, alles kan!

Blogs

Het schrijven van blogs is niet alleen super leuk voor jouw vaste klanten. Het is ook goed voor jouw vindbaarheid in Google. Google wilt dat je ervoor zorgt dat jouw website in beweging blijft en dat er regelmatig relevante content wordt toegevoegd. Deze content moet interessant zijn voor jouw doelgroep zodat je zo bestaande en nieuwe klanten kunt trekken. Met het schrijven van o.a. teksten willen wij zo jouw SEO verbeteren (lees hier meer over bij Websites & Webshops).

Marketingplan

Een marketingplan opstellen. Waar moet je beginnen en waar is het einde? Heel veel klanten zien een marketingplan als een obstakel waar ze liever zelf niet aan beginnen. In samenwerking met jou kunnen wij een goed marketingplan opstellen. Zo beginnen we vaak met één kwartaal en gaan vanuit daar verder werken. Doordat we dit marketingplan met jou opstellen kunnen we nog veel meer voor jou betekenen.

Acties

Wil je in bepaalde periodes een actie, dan kunnen wij dit voor jou maken. Als we samen een marketingplan hebben gemaakt weten wij wat voor acties jij wilt en wanneer. Zo zorgen wij ervoor dat de actie op ieder kanaal wordt verspreid: nieuwsbrief, Social Media, maar denk ook aan posters en/of stoepborden. Dit laatste valt onder offline marketing, lees hier meer over onze offline marketing activiteiten.