Online Marketing

Online zichtbaar op
alle vlakken!

Voor vrijwel iedere ondernemer is online marketing niet meer weg te denken in hun huidige beleid, maar heb jij hier niet genoeg tijd voor om dit professioneel en goed neer te zetten? NEE!? Dan is het tijd om jouw marketing uit te besteden!

Wij helpen jou graag met het onderhouden van jouw maandelijkse marketingactiviteiten, denk bijvoorbeeld aan social media berichten, nieuwsbrieven, blogs, promoties/acties, advertenties op social media en meer!

Start with the Basics

Wil jij iedere maand zichtbaar zijn voor jouw klanten, via social media op een professionele manier? Dan creëren wij een prachtige feed voor jou die geheel aansluit bij jouw huisstijl. Inclusief captions en hashtags die perfect passen bij jouw doelgroep.

€ 175,00 excl. btw p.m.

Meer voordeel:

Kies jij voor een langer contract dan ontvang je bij ons meer voordeel!

Online Footprint

Wil jij net iets meer doen dan alleen jouw huidige klanten benaderen via de socials en een nieuwsbrief? Kies dan ook voor een promotie waar jij nieuwe klanten mee kunt bereiken.

MEEST GEKOZEN OPTIE

€ 275,00 excl. btw p.m.

Meer voordeel:

Kies jij voor een langer contract dan ontvang je bij ons meer voordeel!

Infinity Marketeer

Wil jij een grote speler worden op het online veld? Dan is het belangrijk dat je jouw huidige klanten op de hoogte houdt maar ook op zoek gaat naar nieuwe klanten.

€ 375,00 excl. btw

Meer voordeel:

Kies jij voor een langer contract dan ontvang je bij ons meer voordeel!

De bovenstaande pakketten zijn voorbeeld pakketten, dit kunnen wij indien gewenst nog geheel personaliseren.

Wil je liever niet vastzitten aan een maandelijks pakket? Dan kun je ook kiezen voor ons onderhoudspakket, waarbij je een aantal uren onderhoud en/of marketingactiviteiten aanschaffen, die je het gehele jaar kunt inzetten. Klik hier voor meer informatie.

Maandelijks Marketing pakket aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de rust krijgt die je nodig hebt zodat jij al jouw tijd kunt investeren in jouw expertise, dan doen ook wij waar wij goed in zijn en dat is: jouw online marketing naar de next level krijgen!

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  IM (3)

  Ik ben super blij met jullie! Kan altijd een appje sturen of bellen en het wordt meteen geregeld en op social media geplaatst. Het is zeker fijn dat ik last minute nog dingen kan aanpassen binnen korte termijn. Ook fijn hoe jullie meedenken voor de acties in de salon.

  Kim van Zijl

  Strak Institute
  5/5
  2

  Sinds ik samenwerk met Infinity Marketing heb ik een nieuwe prachtige website laten ontwerpen en zie ik door het maandelijkse pakket een aanzienlijke stijging in nieuwe klanten die via verschillende kanalen bij ons terecht zijn gekomen. De meiden blijven ervoor zorgen dat mijn uitingen naar ‘buiten’ altijd professioneel zijn.

  Myrna Jensch

  Palais des Cosmétiques
  5/5
  IM (4)

  Ik dacht altijd: hier is ons bedrijfje veel te klein voor?! Maar nu is het toch zo dat als je iets water geeft ook je bedrijf groeit, erg leuk! Het is fijn dat de input die je geeft, gelijk wordt opgepakt door Infinity en ze geven ook goede tips en hebben hele goeie ideeën om je bedrijf op internet te laten stralen, ik zou zeggen mocht je nog twijfelen: ga met deze meiden in zee en laat je bedrijf bloeien!

  Hiska Arends

  Haarhuyskappers
  5/5

  Pakket voorbeelden

  Voor Juuls Clinic in Amsterdam onderhouden we haar Instagram. Iedere maand sturen we een nieuwe feed toe ter controle inclusief de teksten. Deze worden dan gecontroleerd en bij goedkeuring door ons ingepland! Zo hoeft Juuls Clinic zelf helemaal niet meer om te kijken naar haar Instagram!

  Al jaren is Haarhuyskappers, het best bewaarde geheim in Gorinchem, klant van Infinity Marketing. Voor deze prachtige kapper onderhouden wij de socials, schrijven maandelijkse content en promoten we berichten op de socials. 

  Haarhuyskappers ondersteunen wij ook met haar website. Eventuele aanpassingen worden door ons verricht.

  Infinity Marketeer

  Bijna vanaf de start van Infinity Marketing is Strak Institute onze klant. Hierbij hebben wij haar geholpen met het creëren van een huisstijl, het ontwerpen van de website en nu posten wij maandelijks social media berichten op Facebook en Instagram en sturen wij per kwartaal een nieuwsbrief met verschillende acties. Voor deze acties maken wij ook een poster die in de zaak wordt opgehangen.

  Daarbij doen wij naast de online marketing nog veel meer taken voor Strak Institute denk aan het maken van: visitekaartjes, flyers, posters, cadeaubonnen, relatiegeschenken, tasjes en meer!

  Benieuwd naar meer voorbeelden? Stuur een berichtje naar info@infinity-marketing.nl of via onze eigen Instagram.

  Onderhoudspakket

  Wil jij niet vastzitten aan een maandelijks pakket of wil je alleen eens in de zoveel tijd dingen doen op het gebied van marketing, kies dan voor het onderhoudspakket. Hierbij kun je een aantal uren onderhoud en/of marketingactiviteiten aanschaffen, die je het gehele jaar kunt inzetten.
  De voordelen van een maandelijks marketingpakket t.o.v. het onderhoudspakket: Altijd een voordelig tarief; Kleine websiteaanpassingen zijn altijd inclusief; Korting op de factuur bij aanleveren nieuwe vaste klanten; Meedenken over nieuwe ideeën; Opzegtermijn van één maand.

  Voordelen

  Voorwaarden

  Tarieven

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:

  Bedrijfslogo: natuurlijk jouw logo, want dit zullen wij terug laten komen in alle marketing. Heb je nog geen logo, laat ons dan jouw logo ontwerpen.

  Huisstijl: wij ontvangen graag jouw kleurcodes. Heb je nog geen huisstijl, laat jouw huisstijl dan door ons ontwerpen.

  Eventuele foto’s: indien jij mooie professionele foto’s hebt laten maken kunnen wij deze gebruiken voor jouw marketing. Indien jij geen foto’s hebt gebruiken wij rechtenvrij materiaal. Wil jij foto’s laten maken voor jouw marketing, laat ons dit voor je regelen! Wij werken met een vaste fotograaf die wij vertrouwen en die een scherpe prijs kan aanbieden.

  Inloggegevens: voor social media en eventueel de website hebben wij inloggegevens van jou nodig. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens.

  Voorafgaand aan onze samenwerking sturen wij jou een formulier op waarbij wij alles vragen wat wij van je nodig hebben. Zodra dit formulier is ingevuld gaan wij direct aan de slag!

  Helaas kunnen wij nooit van tevoren aan geven wat voor resultaten de marketing gaat opleveren. Wij leggen meer de focus op het online aanwezig zijn en jezelf in ‘the top of mind’ krijgen van huidige klanten en/of nieuwe klanten.

  Wij werken altijd één maand vooruit dus dit betekent ook dat je een maandelijks opzegtermijn hebt.