fbpx

Online Marketing

Wij nemen jouw marketing graag uit handen!

Voor vrijwel iedere ondernemer is online marketing iets wat moet worden meegenomen in de dagelijkse routine, maar heb jij hier niet genoeg tijd voor om dit professioneel en goed neer te zetten? Dan is het tijd om jouw marketing uit te besteden!

Wij, van Infinity Marketing, helpen jou graag met het onderhouden van jouw maandelijkse marketingactiviteiten, denk bijvoorbeeld aan social media berichten, nieuwsbrieven, teksten schrijven, promoties/acties bedenken, promoten op social media en meer!

Stories & Reels

Op een makkelijke manier in de top of mind komen van jouw volgers? Wij maken prachtige stories & reels voor jouw bedrijfspagina.

TIP: voeg hier ook ons ‘Time to be Social’ pakket aan toe voor het plaatsen van posts in jouw feed en ontvang een voordeligere prijs!

€ 82,50 excl. btw p.m.

Time to be Social

Wil jij iedere maand zichtbaar zijn voor jouw klanten, via social media, op een professionele manier? Wij creëren een prachtige feed voor jou die geheel aansluit bij jouw huisstijl. Wij bedenken de teksten, hashtags en eventuele rechtenvrije afbeeldingen die perfect passen bij jouw bedrijf!

MEEST GEKOZEN OPTIE

€ 185,00 excl. btw p.m.

Nieuws- of blog

Wil jij jouw klanten op de hoogte houden via bijvoorbeeld een maandelijkse nieuwsbrief? Wij vragen om onderwerpen en verwerken deze in een prachtige mooi opgemaakte nieuwsbrief. Wij kunnen zelfs meedenken over eventuele acties.

Of wil jij graag content toevoegen aan jouw website, door middel van blog berichten. Dat kan! Wij maken berichten van minimaal 300 woorden lettend op SEO en nemen natuurlijk mee wat jouw wensen zijn over de onderwerpen.

Natuurlijk kun je ook voor beide opties kiezen, maar onderstaand vind je de prijs voor als je of het één of het ander kiest.

vanaf  € 55,00 excl. btw

De bovenstaande pakketten zijn voorbeeld pakketten, dit kunnen wij indien gewenst nog geheel personaliseren en/of eventueel samenvoegen. Wanneer jij bovenstaande pakketten samenvoegt maken wij hier een speciale prijs van!

Wil je liever niet vastzitten aan een maandelijks pakket? Dan kun je ook kiezen voor ons onderhoudspakket, waarbij je een aantal uren onderhoud en/of marketingactiviteiten aanschaffen, die je het gehele jaar kunt inzetten. Klik hier voor meer informatie.

Maandelijks Marketing pakket aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de rust krijgt die je nodig hebt zodat jij al jouw tijd kunt investeren in jouw expertise, dan doen ook wij waar wij goed in zijn en dat is: jouw online marketing naar de next level krijgen!

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  Ik ben super blij met jullie! Kan altijd een appje sturen of bellen en het wordt meteen geregeld en op social media geplaatst. Het is zeker fijn dat ik last minute nog dingen kan aanpassen binnen korte termijn. Ook fijn hoe jullie meedenken voor de acties in de salon.

  IM (3)

  Kim van Zijl

  Strak Institute
  5/5

  Sinds ik samenwerk met Infinity Marketing heb ik een nieuwe prachtige website laten ontwerpen en zie ik door het maandelijkse pakket een aanzienlijke stijging in nieuwe klanten die via verschillende kanalen bij ons terecht zijn gekomen. De meiden blijven ervoor zorgen dat mijn uitingen naar ‘buiten’ altijd professioneel zijn.

  2

  Myrna Jensch

  Palais des Cosmétiques
  5/5

  Ik dacht altijd: hier is ons bedrijfje veel te klein voor?! Maar nu is het toch zo dat als je iets water geeft ook je bedrijf groeit, erg leuk! Het is fijn dat de input die je geeft, gelijk wordt opgepakt door Infinity en ze geven ook goede tips en hebben hele goeie ideeën om je bedrijf op internet te laten stralen, ik zou zeggen mocht je nog twijfelen: ga met deze meiden in zee en laat je bedrijf bloeien!

  IM (4)

  Hiska Arends

  Haarhuyskappers
  5/5

  ‘The only way to do great work is to love what you do’

  Deze dames houden van hun werk. Ze luisteren goed naar je, voelen je aan en denken met je mee. Creëren jouw sfeer zodat jij goed met je bedrijf tot zijn recht komt. Vanaf het eerste moment is er waardering en een ongekende positiviteit.

  Dat maakt dat het werken met Infinity Marketing iedere keer weer een ‘klein feestje’ is en ik niet af kan wachten om het resultaat van hen te ontvangen. Wat begon met het maandelijks afnemen van de social media feed is uitgegroeid naar het refreshen van mijn logo en een nieuwe website. Ik kan iedereen deze dames aanraden. Ben dankbaar dat ze op mijn ondernemers-pad zijn gekomen!

  Superblij met jullie en op naar nog veel meer mooie creaties.

  IM

  Marian Huiskes-Strijbosch

  Mio Mondo
  5/5

  Pakket voorbeelden

  Voor Juuls Clinic in Amsterdam onderhouden we haar Instagram. Iedere maand sturen we een nieuwe feed toe ter controle inclusief de teksten. Deze worden dan gecontroleerd en bij goedkeuring door ons ingepland! Zo hoeft Juuls Clinic zelf helemaal niet meer om te kijken naar haar Instagram!

  Al jaren is Haarhuyskappers, het best bewaarde geheim in Gorinchem, klant van Infinity Marketing. Voor deze prachtige kapper onderhouden wij de socials en schrijven we maandelijkse content voor o.a. de nieuwsbrief.

  Haarhuyskappers ondersteunen wij ook met haar website. Eventuele aanpassingen worden door ons verricht.

  Infinity Marketeer

  Bijna vanaf de start van Infinity Marketing (in 2016) is Strak Institute onze klant. Hierbij hebben wij haar geholpen met het creëren van een huisstijl, het ontwerpen van de website en nu posten wij maandelijks social media berichten op Facebook en Instagram en sturen wij per kwartaal een nieuwsbrief met verschillende acties. Voor deze acties maken wij ook een poster die in de zaak wordt opgehangen. Daarnaast promoten wij Strak Institute ook nog eens extra met advertenties op social media.

  Daarbij doen wij naast de online marketing nog veel meer taken voor Strak Institute denk aan het maken van: visitekaartjes, flyers, posters, cadeaubonnen, relatiegeschenken, tasjes en meer!

  Benieuwd naar meer voorbeelden? Stuur een berichtje naar info@infinity-marketing.nl of via onze eigen Instagram.

  Onderhoudspakket

  Wil jij niet vastzitten aan een maandelijks pakket of wil je alleen eens in de zoveel tijd dingen doen op het gebied van marketing, kies dan voor het onderhoudspakket. Hierbij kun je een aantal uren onderhoud en/of marketingactiviteiten aanschaffen, die je het gehele jaar kunt inzetten.
  De voordelen van een maandelijks marketingpakket t.o.v. het onderhoudspakket: Altijd een voordelig tarief; Kleine websiteaanpassingen zijn altijd inclusief; Korting op de factuur bij aanleveren nieuwe vaste klanten; Meedenken over nieuwe ideeën; Opzegtermijn van één maand.

  Voordelen

  Voorwaarden

  Tarieven

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:

  Do not worry! Wij sturen je zodra wij een samenwerking starten een formulier op waarbij wij alle dingen aan je vragen die wij van je nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je logo, huisstijl kleuren, inloggegevens, eventuele foto’s, etc. 

  Helaas kunnen wij nooit van tevoren aan geven wat voor resultaten de marketing gaat opleveren. Wij leggen meer de focus op het online aanwezig zijn en jezelf in ‘the top of mind’ krijgen van huidige klanten en/of nieuwe klanten.

  Wij werken altijd één maand vooruit dus dit betekent ook dat je een maandelijks opzegtermijn hebt. 

  Meestal proberen wij de eerst volgende maand direct te beginnen met jouw marketingactiviteiten. Indien wij pas een samenwerking begonnen zijn aan het einde van de maand dan kan het wel eens zijn dat we die maand daarop op de helft van de maand beginnen. Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn. Het ligt er ook heel erg aan hoe snel wij alle informatie van jou krijgen natuurlijk ;)!