Voor een ondernemer is online marketing niet meer weg te denken. Bedrijfsactiviteiten van online marketing zijn gericht op het ontwikkelen van klantrelaties via het internet. Bij Infinity Marketing doen wij verschillende online marketing werkzaamheden.

Social media

Laten we beginnen met social media. Voor onze huidige klanten is dit namelijk één van de grootste struikelblokken. Sta je iedere dag hard te werken in de zaak en heb je geen zin om ‘s avonds nog ‘even snel’ je social media bij te werken. Dat begrijpen wij en daarom laten onze klanten hun gehele social media aan ons over. Hierbij kun je denken aan:

  • Strategie bedenken voor social media berichten;
  • Ontwerpen van de social media berichten;
  • Inplannen van de social media berichten;

Geen enkel social media kanaal is ons vreemd. Wij werken het meest met Facebook, Instagram en LinkedIn omdat dit gewoonweg de belangrijkste kanalen van nu zijn. Bekijk hier een aantal Facebook pagina’s waarvoor wij de social media berichten hebben ontworpen en geplaatst:

 
En bekijk hier een aantal Instagram pagina’s die wij bijhouden:

Bekijk meer afbeeldingen die wij voor online marketing hebben gebruikt in ons portfolio! 

 

Adverteren op Social media

Naast het ontwerpen en plaatsen van posts kunnen wij advertenties voor jou ontwerpen, zodat je meer likes en/of volgers krijgt. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je meer clicks naar de website krijgt.

Nieuwsbrief

Het is belangrijk dat je je klanten op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in jouw bedrijf. Heb je nieuwe acties? Heb je leuke nieuwtjes om te vertellen? Meldt dit dan in een nieuwsbrief! Wij kunnen de gehele nieuwsbrief iedere maand voor jou opstellen. Je kunt ons ook iedere maand onderwerpen sturen, kortom alles is mogelijk!

Blogs

Het schrijven van blogs is niet alleen interessant voor je vaste klanten, het is ook goed voor je vindbaarheid in Google. Google wil dat je ervoor zorgt dat jouw website in beweging blijft en dat er regelmatig relevante content wordt toegevoegd. Deze content moet interessant zijn voor je doelgroep, zodat je bestaande en nieuwe klanten kunt aantrekken (lees hier meer over bij Websites & Webshops).

Marketingplan

Waar moet je beginnen bij het opstellen van een marketingplan? Veel klanten zien een marketingplan als een obstakel waar ze liever zelf niet aan beginnen. In samenwerking met jou kunnen wij een goed marketingplan opstellen. We beginnen vaak met het opstellen van een marketingplan voor één kwartaal en werken dan verder. Door dit marketingplan samen op te stellen, komen er vaak leuke nieuwe ideeën voor je bedrijf naar boven. Bij die ontwikkelingen kunnen wij je verder ondersteunen.

Acties
Wil je in bepaalde periodes een actie plannen, dan kunnen wij dit voor jou regelen. Als we samen het marketingplan hebben gemaakt, weten we welke acties jij wilt en wanneer. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de actie via elk kanaal wordt verspreid. Niet alleen via de nieuwsbrief of social media, maar denk hierbij ook aan posters en/of stoepborden. Dit laatste valt onder offline marketing, lees hier meer over onze offline marketing activiteiten.