Naast het feit dat online marketing niet meer weg te denken is uit de wereld van tegenwoordig, kunnen we offline marketing natuurlijk niet vergeten. Denk hierbij aan alles wat je eigenlijk op papier kunt krijgen. Wij ontwerpen het, bestellen het bij een drukker en laten het bij jou bezorgen! Zo gemakkelijk is het! Het volgende kunnen wij voor jou betekenen: 

Brochures en flyers

Wil jij klanten meer informatie bieden over jouw bedrijf, dan is een brochure of flyer DE manier om dat te doen. Alles is mogelijk, in goed overleg ontwerpen we voor jou een brochure of flyer.  Zelf bepaal je natuurlijk of je brochure mat moet worden of juist glanzend. Hierbij maken wij altijd eerst een ontwerp en zullen pas iets bestellen op het moment dat jij het oké vindt.

Wil je een aantal voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio!

Visitekaartjes, cadeaubonnen, afsprakenkaartjes, ansichtkaarten en enveloppen

Hoe geweldig is het om alles in jouw huisstijl te hebben, maar dan ook echt alles! Denk aan visitekaartjes en afsprakenkaartjes, maar ook je cadeaubonnen, enveloppen en misschien wil je wel ansichtkaarten! Alles maken wij in dezelfde huisstijl zodat jouw bedrijf altijd hetzelfde naar buiten komt. Eigenlijk alles wat je bij de drukker kunt bestellen kunnen wij voor jou ontwerpen.

Stoepborden en posters

Wil je het groter aanpakken? Dan is een stoepbord of een poster misschien wel wat jij zoekt. Wij ontwerpen het en laten het na jouw goedkeuring bij jouw bedrijf bezorgen!

Wil je een aantal voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio!

Advertenties 

Wil jij in het lokale nieuwsblad een advertentie plaatsen? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen.

Kortom Infinity Marketing kan jouw naast de ondersteuning op online gebied ook ondersteuning bieden op offline gebied!