Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar vergeet niet dat offline marketing ook erg belangrijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan posters, flyers en al het reclame materiaal dat je op papier kunt krijgen. Wij ontwerpen, bestellen en bezorgen het kant en klaar bij jou! Zo gemakkelijk is het! Het volgende kunnen wij voor jou betekenen: 

Brochures en flyers

Wil jij klanten meer informatie geven over jouw bedrijf, dan is een brochure of flyer DE manier om dat te doen. Alles is mogelijk, in goed overleg ontwerpen wij voor jou een brochure of flyer waarbij je natuurlijk inspraak hebt over tekst en uitvoering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of de brochure mat uitgevoerd moet worden of juist glanzend. De bestelling vindt plaats nadat je alles hebt goedgekeurd. 

Wil je een aantal voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio!

Visitekaartjes, cadeaubonnen, afsprakenkaartjes, ansichtkaarten en enveloppen

Een eigen huisstijl hebben, maakt je bedrijf herkenbaar. Denk hierbij niet alleen aan visitekaartjes en afsprakenkaartjes, maar ook aan je cadeaubonnen, enveloppen en misschien wel je ansichtkaarten! Alles maken wij in een voor jou unieke huisstijl, zodat je bedrijf duidelijk je visie uitstraalt. Eigenlijk alles wat je bij de drukker kunt bestellen kunnen wij voor jou ontwerpen.

Stoepborden en posters

Wil je het groter aanpakken? Dan is een stoepbord of een poster misschien wel wat jij zoekt. Wij ontwerpen het en laten het na jouw goedkeuring bij je bedrijf bezorgen!

Wil je een aantal voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio!

 

Advertenties 

Wil jij in het lokale nieuwsblad een advertentie plaatsen? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen.

Kortom, Infinity Marketing kan naast ondersteuning bij online marketing activiteiten ook ondersteuning bieden bij offline marketing activiteiten.