fbpx

Compleet nieuwe huisstijl

Een professionele huisstijl voor jouw bedrijf!

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jou kan helpen met het opzetten van een compleet nieuwe huisstijl en die dit ook geheel kan omtoveren in een logo, website, visitekaartjes, social media, etc.? Je hebt ons gevonden, SIT BACK AND RELAX!

Heb jij jezelf ingeschreven bij de KVK, maar heb je nog geen goed beeld van hoe jouw bedrijf eruit komt te zien? Denk aan kleuren, logo, lettertypes, website en meer… Of heb je al een huisstijl, maar wil jij toch een andere richting op gaan omdat jijzelf of omdat jouw bedrijf bijvoorbeeld niet meer in haar huidige jasje past.

Wat is het belang van een goede huisstijl?

Het is zo ontzettend belangrijk dat wanneer jij een bedrijf start, een branding hebt die staat als een huis! Ten eerste komt het veel professioneler over als je steeds in alle uitingen jouw logo, kleuren en lettertypes gebruikt. En hiermee kunnen klanten jou beter herkennen.

Daarnaast zul je zien dat omdat de branding bij jou past, je ook klanten zult aantrekken die beter bij jou passen. Het gevoel dat de branding geeft aan andere moet helemaal JOU uitstralen!

huisstijl

Style Guide

De Style Guide is alles wat je nodig hebt om een goede start te maken met jouw (nieuwe) bedrijf. Wij maken een complete guide waar jij jouw moodboard, kleuren, lettertypes en natuurlijk jouw logo (één van de belangrijkste dingen bij het maken van een nieuwe huisstijl) kunt terugvinden. 

€ 950,00 excl. btw p.m.

Dit is inclusief:

Complete Branding

Het Complete Branding pakket van Infinity Marketing is een totaal plaatje. Jouw Style Guide is klaar… En dan? Dan heb je een website nodig, heb je ontwerpen nodig voor bijvoorbeeld een visitekaartje, foto’s voor op jouw website en socials en een eerste opzet van een social media feed!

€ 2950,00 excl. btw

Dit is inclusief:

PROCEs: Style Guide & Complete Branding (deel 1)

Allereerst willen wij jou natuurlijk graag even spreken, dit kunnen we doen op ons kantoor, we komen bij jou langs of gemakkelijk via de telefoon. Wij zullen in dit gesprek vragen stellen over jouw bedrijf. Wij proberen tijdens het gesprek een beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt voor jouw huisstijl!

2. Woordenwolk

Dan als we alles met jou hebben besproken beginnen wij met het maken van een woordenwolk. Hier schrijven wij alle woorden op die iets betekenen voor jouw bedrijf of iets voor jou betekenen. Deze woordenwolk is ontzettend handig om iedere keer weer op terug te vallen bij de ontwikkeling van de kleuren, maar ook bij het bedenken van het lettertype en logo. 

3. Moodboard

Zodra we de woorden hebben opgeschreven gaan we een moodboard maken, dit is voor onszelf en straks ook voor jou heel handig om te kijken of dit goed bij jou past! Welke kleuren passen goed bij elkaar? Komen deze overeen met onze woordenwolk?

Een van de belangrijkste onderdelen van jouw huisstijl is toch wel het logo…! Het logo komt overal terug in al jouw uitingen en moet in één oogopslag uitstralen wat jij doet, wie jij bent en waar jij voor staat. Niet het allermakkelijkste onderdeel dus. Nadat wij de woordenwolk en het moodboard hebben afgerond zal onze logo expert contact met jou opnemen met nog wat extra vragen. 

5. Kleuren

De kleuren zijn een belangrijk onderdeel van jouw uitstraling, deze worden vaak in combinatie met het moodboard en het logo bepaald. Welke kleuren passen het beste bij jou en het bedrijf. De keuze van de kleuren moeten kunnen worden onderbouwd en daarbij kijken we ook regelmatig terug naar de woordenwolk. Wat zijn de kernwoorden? En welke kleuren passen daarbij?

6. Typografie

Voor een kinderopvang kies je een ander lettertype dan voor een advocatenkantoor. Hier bepalen we welke lettertypes het beste bij jouw logo, kleuren, woordenwolk en moodboard past. We kiezen een lettertype voor de kopteksten (ook wel headings genoemd) en voor de content. Het continue gebruik van hetzelfde lettertype zorgt voor herkenning. Ook een super belangrijk onderdeel! 

7. Voorbeelden

Zonder dat jij kunt zien hoe dit er in de werkelijkheid eruit komt te zien kun je geen beslissing maken, toch? Dus geven wij jou een aantal voorbeelden van de kleurcombinaties, de typografieën en het logo. Zo kun jij goed bepalen of je het mooi vindt bij elkaar!

PROCES: Complete Branding (deel 2)

Deze stap valt niet meer binnen de Style Guide, maar valt bij het Complete Branding pakket. Wij ontwerpen nadat we de gehele style guide hebben ontwikkeld (en deze ook goedgekeurd is door jou), een geheel op maat gemaakte website. Wij ontwerpen een professionele website in het CMS-systeem WordPress die eenvoudig door jou te beheren is!

9. Ontwerpen voor drukwerk

Wij maken drie ontwerpen voor jou. Denk aan visitekaartjes, posters, cadeaubonnen, etc. Jij mag bedenken wel ontwerpen je graag zou willen en wij maken dit voor je in natuurlijk de net ontwikkelde huisstijl. Eventueel kunnen we de ontwerpen ook direct voor je bestellen, de drukkosten komen er dan nog wel bovenop.

10. Beeldbank shoot

huisstijl

Wij plannen met jou een dag in, wanneer onze fotograaf foto’s van jou en jouw bedrijf kan komen maken. Deze foto’s kunnen we weer gebruiken voor op de website en zijn ook super handig voor op social media en eventueel zelfs voor verschillende ontwerpen. Aan het einde van de shoot ontvang jij een professionele beeldbank van 40 bewerkte foto’s!

11. Social Media Feed

Om jou een vliegende start te geven maken wij een complete social media feed van 9 posts incl. teksten die jij direct kan inplannen voor op de socials. Natuurlijk zorgen we ervoor dat dit weer gemaakt wordt in jouw prachtige huisstijl. Van ons krijg jij achteraf ook de link naar de bestanden zodat jij de designs later zelf ook kan gebruiken.

TIP: als jij zelf geen tijd hebt om jouw socials bij te houden na de 9 posts die wij voor je hebben gemaakt kun je dit ook door ons laten doen! Wij nemen jouw marketing graag uit handen. Want hoe zonde zou het zijn als je prachtige nieuwe huisstijl niet door IEDEREEN wordt gespot…

Waarom Infinity Marketing?

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij achter over kan gaan zitten en tijd kunt investeren in de jouw expertise, dan doen wij waar wij goed in zijn en dat is een GEWELDIG MOOIE huisstijl voor jou ontwikkelen.

Alles in één

Linkerhand

Kwaliteit

Natascha en Chantal hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed geholpen! We hadden een strakke planning voor het lanceren van onze website maar die hebben we door hun creativiteit en prettige communicatie weten te behalen.

flipd.official-249751011_250666277116045_4887952892914655155_n

Xander

Flipd
5/5
Ik ben heel blij met mijn nieuwe huisstijl. Wat ik heel prettig vond, is dat er heel goed naar mijn ideeën werd geluisterd. Moeiteloos en snel werd dit omgezet in verschillende ontwerpen waar ik mijn visie direct in terug kon vinden. Het proces verliep zeer vlot. Wat ik ook prettig vond en nu ook weer ervaar bij nieuwe opdrachten is dat er feeling is met mijn branche. Er is een goede planning en er zijn duidelijke afspraken. Ik hoop dat ook nog vele mooi projecten met de dames van Infinity Marketing te kunnen voltooien.
Icon-Color-02

Nadine

Ambiance Beauty
5/5

Style Guide en/of Complete Branding aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:

  Do not worry! Wij sturen je zodra wij een samenwerking starten een formulier op waarbij wij alle dingen aan je vragen die wij van je nodig hebben. Denk aan algemene gegevens, maar ook aan bijvoorbeeld websites die je mooi vindt, kleuren die je echt niet kan uitstaan, jouw missie, visie, etc. 

  Door de feedbackrondes die in de pakketten zijn toegevoegd zien wij dat we samen tot een resultaat komen waar jij tevreden over bent! Indien jij na de feedbackrondes eigenlijk nog niet echt tevreden bent, LET US KNOW! Wij willen dat jij uiteindelijk gaat lopen pronken met jouw nieuwe huisstijl. Jij blij, wij blij!

  Jazeker, bij alleen het Style Guide pakket kun je in max. 3 termijnen betalen en bij het Complete Branding pakket kun je in max. 5 termijnen betalen. Wij vragen wel voorafgaand een aanbetaling van 15% over het gehele bedrag.