fbpx

Logo Ontwerpen

Alles wat jij wilt uitstralen zichtbaar in jouw logo...!

Wanneer jij net start met een bedrijf zal één van jouw eerste gedachten misschien wel zijn: ‘ik moet een logo’. En dat klopt! Je moet inderdaad een logo en niet zo maar een logo, je wilt een logo die uitstraalt wie jij bent, wat jij wilt uistralen als bedrijf zijnde en ook een bepaalde mate van professionaliteit. 

En dat kan in het begin best overweldigend zijn, waar moet je beginnen, wat wil je uitstralen? Wij kunnen je daar mee helpen! Wij ontwerpen een logo waar jij trots op kunt zijn en die jij aan IEDEREEN wilt laten zien! 

Heb jij al een logo, maar wil je een make-over? Dat kan ook!

Nieuw logo

Een geheel nieuw logo, spannend! Wij gaan graag aan de slag om samen met jou een prachtig logo te ontwerpen, dit is ons proces:

 1. CALL: het designproces zal starten met telefonisch gesprek die wij samen inplannen. Zo kunnen wij jouw ideeën en verwachtingen bespreken en krijgen wij een goed beeld van jouw visie als bedrijf. Tijdens het gesprek zullen wij de belangrijkste kernwoorden noteren die helpen met de vormgeving van het logo.
 2. CONCEPT: in deze fase zullen wij onze ideeën uitschetsen op basis van het gesprek en de kernwoorden. Deze schetsen zullen de eerste concepten zijn van het logo.
 3. FEEDBACK: aan de hand van de feedback die wij van jou ontvangen, werken we een gekozen logo uit of passen we zo nodig de eerste concepten aan.
 4. FINAL LOGO: als er een logo is goedgekeurd, dan zal deze verder uitgewerkt worden. Nog even een dubbele goedkeuring en dan…
 5. VERSTUREN: alle nodige bestanden (.EPS, .PDF, .PNG) zullen naar jou worden opgestuurd.

€ 275,00 excl. btw

Make-Over

Ben jij niet meer tevreden met jouw huidige logo, maar wil jij wel de essentie behouden van je huidige logo? Dan kun je kiezen voor een make-over. Wij behouden de essentie van jouw ‘oude’ logo maar geven het een nieuwere, frissere look!

Ons proces is hetzelfde als bij een nieuw logo, maar vaak zien we dat we sneller klaar zijn omdat de basis van het logo al bestaat.

 € 150,00 excl. btw

Nieuw logo of make-over aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je vooral geen zorgen hoeft te maken over jouw logo en vooral dat jij binnen een korte termijn aan de slag kunt met jouw bedrijf en het daarbij passende logo. Wij weten net zo goed als jij hoe spannend deze stap kan zijn dus een partij die met je meedenkt, snapt hoe moeilijk de keuze kan zijn voor een mooi logo, lijkt ons de perfecte combinatie.

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  Ja! Dit is ‘m!

  Icon-Color-02

  Nadine Ruijgrok

  Ambiance Beauty
  5/5

  De samenwerking verliep heel erg soepel, eerst uitgelegd wat we graag zouden willen zien, daarna meerdere opties gekregen en eigenlijk heel snel bij het uiteindelijke logo gekomen. Blij met Infinity Marketing, zal ze aan iedereen aanraden!

  Logo ontwerp snel en betaalbaar

  Margriet Scholten

  Bed & Breakfast de Zandtaart
  5/5

  Proces

  CONCEPT

  Nadat we een CALL hebben gehad gaan we direct aan de slag, wij schrijven jouw kernwoorden op, gaan aan de slag met kleuren die daarbij passen en gaan starten met het ontwerpen van verschillende variaties. Gemiddeld leveren wij binnen 10 werkdagen een eerste opzet aan, zie onderstaand:

  FEEDBACK

  Nadat wij de feedback van jou hebben ontvangen gaan wij verder met de ontwerpen die jij het mooist vindt, dan gaan we dit uitwerken en komen wij steeds dichter bij het uiteindelijke logo. Dit proces kan in één keer goed gaan of kan door meerdere feedbackrondes worden bereikt.

  FINAL LOGO

  En dan wordt er uiteindelijk HET LOGO gekozen, wordt je er warm van als je er naar kijkt? Word je blij? Denk je DIT IS HEM! Dan zijn we er…!

  Make-over

  Jij hebt al een logo, maar vind eigenlijk dat hij nu niet meer kan… Jaren geleden heb je een logo laten maken, maar nu is dit logo gewoon niet meer van deze tijd. 

  Wat de reden ook is, samen met jou ontwerpen wij graag een nieuw, tijdloos logo die weer geheel past bij jouw huidige bedrijf!

  Benieuwd naar meer voorbeelden? Stuur een berichtje naar info@infinity-marketing.nl of via onze eigen Instagram.

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:

  Nou niet zo heel veel, we zouden graag jouw telefoonnummer krijgen en een gaatje in je agenda om samen te bellen over jouw wensen!

  Wij zijn razend snel… Haha, nee even serieus wij leveren de eerste opzet van jouw logo altijd binnen 10 werkdagen. Dan hangt het er een beetje vanaf hoe snel jij feedback geeft op het logo zodat wij weer verder kunnen. Gemiddeld heb jij één maand later alle bestanden in jouw inbox!