fbpx

Grafisch Design

Grafisch design - Huisstijl ontwerp - Menukaarten/ formulieren

Wil jij eenmalig een poster, visitekaartje of social media bericht laten ontwerpen? Of zoek jij hulp bij het creëren van jouw huisstijl? Wil je een menukaart, formulier of ander document laten ontwerpen? Dan ben je bij ons zeker op het goede adres!

Wil jij eenmalig een poster laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Of wil je een visitekaartje laten maken? Of ben je op zoek naar iemand die een social media bericht voor je kan ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met onze ervaring in de design wereld maken wij ontwerpen voor een scherpe prijs!

Poster/ Flyer Ontwerpen

Informeer jouw klanten op de traditionele manier met een aantrekkelijk poster of flyer.

Dit is exclusief eventuele drukkosten.

Visitekaartje Ontwerpen

Visitekaartjes raken nooit ‘out of style’. Ondanks dat de wereld van vandaag steeds meer online wordt zien we toch nog steeds dat het hebben van een visitekaartje een must is! Zeker als ondernemer kun jij niet de deur uit zonder, je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Wij helpen jou graag in het ontwerpen van jouw visitekaartjes.

Dit is exclusief eventuele drukkosten.

Een enkel Social Media bericht ontwerpen

Heb je even geen inspiratie, maar zou jij wel graag een post willen plaatsen op jouw social media kanalen omdat je bijvoorbeeld zoveel jaar bestaat of omdat het een speciale dag is? Laat ons je dan helpen met het ontwerp. Wij maken de social media berichten in de gewenste formaten.

Dit is exclusief eventuele drukkosten.

Wil jij de bovenstaande ontwerpen meteen gedrukt hebben en bezorgd bij jouw bedrijf? Dat kan! Na goedkeuring van jouw ontwerp bestellen wij jouw ontwerp bij onze drukwerk partner en zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk op jouw deurmat ligt!

Grafisch Design voorbeelden

Zou jij graag willen dat iemand jouw eenmalig helpt met jouw ontwerpen voor bijvoorbeeld jouw social media posts, nieuwsbrief en/of posters, zodat jij dit daarna zelf kunt gebruiken in jouw marketing. Wij leveren het zo aan dat jij hierna gemakkelijk verder kunt werken in de bestanden. Door het te laten ontwerpen zal jouw huisstijl terugkomen in al jouw uitingen, zo zorg je voor één geheel.

Social media berichten ontwerpen in jouw huisstijl

Wij helpen jou graag om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op alle fronten op dezelfde manier uitstraalt naar buiten. Dus bijvoorbeeld in jouw social media. Wij ontwerpen graag verschillende ontwerpen voor jou die je later zelf gemakkelijk kunt gebruiken en waarbij je dan alleen een foto of een stukje tekst hoeft te wijzigen.

Nieuwsbrief laten ontwerpen in jouw huisstijl

Kan jouw nieuwsbrief wel een ‘likje verf’ gebruiken? Wij vernieuwen jouw gehele nieuwsbrief in jouw huisstijl zodat jij vanaf dat moment alleen teksten en foto’s hoeft te wijzigen maar het frame van je nieuwsbrief staat als een huis!

Poster ontwerpen in jouw huisstijl

Maak jij regelmatig een poster voor in jouw bedrijf maar zou jij graag willen dat je een standaard frame hebt waar jij iedere keer alleen de teksten en eventuele afbeeldingen kan wijzigen? Dit kunnen wij voor jou realiseren.

Wil jij de bovenstaande 3 dingen punten (social media, nieuwsbrief en poster) allemaal laten ontwerpen door ons? Dan betaal je € 145,00 excl. btw!

Huisstijl voorbeelden

Contact opnemen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is een website creëren voor jouw bedrijf waar jij trots op bent.
  Wij maken websites voor iedere branche, niets is te gek!

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  Heel erg bedankt voor het werk. Jullie hebben een erg professionele en aantrekkelijke pagina bereikt! Jullie zijn toppers. Ik ben erg blij.

  WhatsApp Image 2021-01-14 at 14.07.03

  Antonio Olivera

  Rock Your Spanish
  5/5

  Super blij met Natascha en Chantal. Ze hebben voor mij mijn website gemaakt en verzorgen nu iedere maand voor mij mijn nieuwsbrieven, social media en acties. Ze nemen mij een hoop werk uit handen. En ik hoef het maar te vragen of het is al geregeld! Ze denken zelf ook mee wat ook erg fijn is! Al met al een echte aanrader! Ik ben er erg blij mee!!

  logo-donker-goud-transparant-e1577742950653

  Linzy de Bruijn

  Skin Innovations
  5/5

  Ontzettend goed in hun werk! Erg blij met mijn website:)

  Schoonheidssalon elegance

  Maxime Schaap

  Schoonheidssalon Elegance
  5/5

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:
  • Bedrijfslogo
      • Heb je nog geen logo, laat ons dan jouw logo ontwerpen.
  • Huisstijl
      • Denk hierbij de kleuren en lettertypes die bij jouw bedrijf passen.
      • Heb je nog geen huisstijl, laat jouw huisstijl dan door ons ontwerpen.
  • Eventuele foto’s
      • Indien jij mooie professionele foto’s hebt laten maken kunnen wij deze gebruiken voor jouw website. Indien jij geen foto’s hebt gebruiken wij rechtenvrij materiaal
      • Wil jij foto’s laten maken voor jouw website, laat ons dit voor je regelen! 

  Na de aanbetaling duurt het 2 werkdagen om jouw design te ontwerpen. Vervolgens zullen wij (indien gewenst) het design bestellen en bij jou laten bezorgen, dit duurt gemiddeld 2-5 werkdagen.