fbpx

Fotograaf

Een beeldbankshoot voor jouw verhaal...

Wil jij mooie foto’s voor op jouw website, social media en overige marketing uitingen? Dan komt een professionele fotograaf  goed van pas! 

Een onderneming is meer dan alleen een product of dienst. Met een fotograaf helpen wij jou om jouw passie, dromen en verhalen visueel sterk neer te zetten!

Wij doen shoots in meerdere branches, denk aan: horeca, beauty, fashion, lifestyle.

Het perfecte plaatje

Wij weten zeker dat mooie foto’s ervoor kunnen zorgen dat jij jouw bedrijf NOG beter in de picture kan brengen bij jouw (potentiële) klanten.

 € 649,00 excl. btw

dit is exclusief eventuele reiskosten

Fotograaf aanvragen

  Website bouwen Goedkoop

  Waarom Infinity Marketing?

  Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je vooral geen zorgen hoeft te maken over jouw marketinguitingen. Doordat wij veel expertise in huis hebben, denk aan een eigen fotograaf, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw marketing er ALTIJD tip-top uitziet!

  Alles in één

  Linkerhand

  Kwaliteit

  Echt prachtig…!

  82704787_3375975845777019_8360212772910268416_n

  Gaby Kroon

  Klein Kalfje Amsterdam
  5/5

  Ik ben heel blij dat ik mijn foto’s heb laten maken via Infinity Marketing. Een datum prikken was zo gebeurd en daarna hoefde ik eigenlijk, behalve mezelf een make-upje geven, nergens meer over na te denken. Nadat de foto’s waren opgeleverd werden deze ook door Infinity ingepland op de socials.

  2

  Myrna Jensch

  Palais des Cosmétiques
  5/5

  Portfolio

  FAQ

  Veelgestelde vragen en antwoorden:

  Wanneer jij graag wilt dat wij foto’s komen maken dan nemen wij eerst even contact met jou op via de e-mail of telefoon om een afspraak te maken voor de SHOOT-DAY!

  Wij doen altijd ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te doen. Want ja, ook wij willen alles liever gisteren dan morgen gedaan hebben. Als jij veel ruimte hebt in jouw agenda dan zullen we natuurlijk makkelijker de SHOOT-DAY kunnen inplannen, wanneer deze dag is geweest doen wij ongeveer 1 tot max. 2 weken over het bewerken van de foto’s, deze ontvang je dan direct in je mail!