fbpx

Cursus: WordPress Website Maken

Een compleet stappenplan voor een professionele website!

Wil jij een eigen website, maar wil je het liever niet uitbesteden? Waarom bouw je dan niet zelf jouw professionele website?! In deze cursus leren we jou stap voor stap een professionele WordPress website te bouwen.

Deze cursus geeft je een stappenplan, hoe een professionele website maakt. De enige benodigdheden zijn: 

En mocht je er tijdens dit stappenplan toch nog niet helemaal uitkomen, wij bieden het eerste jaar(!) gratis support!

Waarom deze cursus?

Er is veel online te vinden over het bouwen van een WordPress website, maar bijna niemand geeft hierin een compleet stappenplan, denk aan alles wat er nog vooraf moet gebeuren (hosting/domein), daartussen (nadenken over o.a. de huisstijl) en ook zelfs als je website klaar is (denk aan het instellen van jouw e-mail bijvoorbeeld)! Daarom heb ik deze cursus gemaakt. Dit complete stappenplan is het exacte stappenplan die ik zelf ook doorloop als ik een website ga maken. 

Tips & Tricks

1 jaar support

Save or print

Hi, ik ben Chantal!

Opgegroeid in Amstelveen, randje Amsterdam, aan de VU mijn Master gehaald en in 2016 ben ik samen met mijn zus een marketingbureau gestart (Infinity Marketing). Dit omdat wij samen veel kennis hadden opgedaan in voorgaande banen/opleidingen op het gebied van marketing.

Mijn specialisatie? Het bouwen van WordPress websites, want bij marketing hoort een website en hier heb ik mij daarom in de afgelopen 10 jaar in gespecialiseerd.

Er is veel online te vinden over het bouwen van een WordPress website, maar bijna niemand praat over alles wat er nog vooraf moet gebeuren, daartussen en ook zelfs als je website klaar is…!

Daarom heb ik deze cursus gemaakt. Dit complete stappenplan is het exacte stappenplan die ik zelf ook doorloop als ik een website ga maken!

Alles wat je moet weten:

€ 99, 95 excl. btw

waarde: € 259,99

Dit is exclusief:
Aan het bouwen van een website zitten kosten verbonden. Naast de kosten voor de cursus en de verplichte kosten (hier kom je helaas niet omheen), is er ook een optionele kostenpost (die wij adviseren). Wij zullen de kosten voor jou op een rijtje zetten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Verplichte kosten: wanneer je een website wilt maken heb je een domeinnaam en hosting nodig. De kosten van een domeinnaam liggen rond de € 15,00 per jaar. De kosten voor websitehosting bedragen rond de € 5,00-€ 10,00 per maand. Al aangeschaft? Top! Nog niet? Dan helpen we je daar bij in de cursus!
 • Optionele (eenmalige) kosten: in deze cursus werken we met de aanschaf van het BeTheme thema (dit moet je zelf aanschaffen, wij leggen natuurlijk uit hoe), een gebruiksvriendelijke websitehouder voor professionele websites. De eenmalige kosten van dit thema bedragen € 60,00. Dit blijft natuurlijk optioneel, maar zouden wij wel adviseren voor je eigen gemak!
 •  

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie
 • Stap 0: Kostenplaatje
 • Stap 1: De Technische Rompslomp (domeinnaam, hosting, etc.)
 • Stap 2: Huisstijl & Thema
 • Stap 3: Opbouw website & Footer
 • Stap 4: Home, contact & overige pagina’s (Elementor)
 • Stap 5: Blog, reviews en portfolio
 • Stap 6: Het Menu
 • Stap 7: Website-check & afronden
 • Stap 8: Handige extra’s
 • Webshop
 • Online Marketing
 • En meer...

Wanneer jij de cursus aanschaft, ontvang jij 365 dagen support! Dat betekent dat als je er niet uitkomt ik je help verder te komen!

Waarom heb je een website nodig? Een website is jouw online visitekaartje voor de buitenwereld, ja voor de HELE wereld! En in tegenstelling tot sociale media of andere platformen heb jij volledige controle over je eigen website

Ontvang ik na mijn betaling direct de cursus? Jazeker! Direct als jij hebt betaald krijg jij de mogelijkheid om in te loggen op de cursus omgeving. Hier kun jij gemakkelijk zien waar je moet beginnen en ook waar je bent gebleven. 

Wat als het me niet geheel zelf lukt? Je krijgt van ons bij aankoop van de cursus 1 JAAR LANG SUPPORT! Dat betekent dat als je er even niet uitkomt dat je ons een berichtje kunt sturen en wij jou graag verder helpen! Dus niet bang zijn JIJ KAN DIT!  

Kan ik in meerdere termijnen betalen? Nee helaas kun je niet in meerdere termijnen betalen.

Voor wie is de cursus bedoeld? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een website wilt gaan maken, maar er bijvoorbeeld of niet de middelen voor heeft om een webdesigner in te huren of omdat diegene het gewoon GAAF lijkt om het geheel zelf te doen. 

Kan ik deze cursus ook doen als ik slecht ben met computers? Hopelijk lukt het je om de computer op te starten en het internet te vinden, want dan ben je save..! Haha, nee even serieus, je hebt in principe geen extra kennis nodig voor deze cursus. Wij leggen letterlijk ALLES uit, dus ook hoe jij zelf een domeinnaam aanschaft, je e-mail kunt instellen en daarbij natuurlijk hoe je jouw website inricht van A-Z! 

Wat als ik mijn hosting en domeinnaam al heb geregeld? Dit maakt in principe niks uit, je kunt dan de eerste stap in de cursus overslaan!

Moet ik het BeTheme aanschaffen? Het is zeker niet verplicht, maar de cursus die wij hebben gemaakt is hier wel op gebaseerd. Kiezen voor BeThema heeft veel voordelen! Dus wij zouden het altijd adviseren.

Meer vragen? Stuur ze naar chantal@infinity-marketing.nl

Zelf ben ik niet heel handig met computers, maar toch leek het mij tof om mijn eigen website in elkaar te flansen. Veel pogingen gedaan met Youtube filmpjes ernaast, maar al snel merkte ik dat dit niet ging. Toen zag ik deze cursus voorbij komen (toen ik het eigenlijk al had opgegeven), door de lage instapkosten wilde ik de gok wel wagen en daar heb ik geen spijt van gehad. De cursus is overzichtelijk, duidelijk en staat vol met tips. Als je nog twijfelt, een website maken is zelfs mij gelukt! 

Favicon (3)

Chella

ICleaning
5/5

Net begonnen, dus nog niet oneindig veel geld om te investeren, dus besloot ik online te gaan zoeken naar een laagdrempelige cursus. Ik kwam al snel op de website van Infinity Marketing uit. In de cursus kom je erachter dat Chantal echt verstand van WordPress heeft en daarbij kun je haar ook nog eens alles vragen via de e-mail.

tim-gouw-212348.jpg

Kelsey

Instamagnaat
5/5