Heb jij geen tijd voor jouw marketing?

Dan komen wij om de hoek kijken! Heb jij een zaak waarbij je niet veel in aanraking komt met een computer? Of heb je gewoonweg te weinig tijd? Dan kunnen wij jou helpen! Wij nemen gehele marketingactiviteiten over, zodat jij tijd hebt voor andere belangrijke werkzaamheden!

Onze Core Business

Online Marketing

Social Media, Nieuwsbrieven, SEO, Online Adverteren en nog veel meer online marketingactiviteiten waar jij gewoonweg geen tijd voor hebt? Wij kunnen jou helpen!

WebsiteS

Ben je op zoek naar een nieuwe website/webshop? Is jouw website wel toe aan een make-over? Of wil je dat wij structureel je website onderhouden? Klik dan op onderstaande button en bekijk de verschillende opties die wij bieden!

Offline marketing

Het hebben van een eigen identiteit is erg belangrijk, ook offline. Denk hierbij aan posters, flyers, visitekaartjes, stoepborden en nog veel meer, niks is ons te gek! Klik op onderstaande link en vind hier meer informatie over!

Meet the team!

Allereerst willen we je welkom heten op onze website. Wij zijn Natascha en Chantal en naast dat we kennis willen maken met jou, willen wij onszelf eerst even voorstellen:

Portfolio

Klanten aan het woord

0
0,0 score
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Excellent0%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Dit zijn onze toppers!